Afspraak inplannen

Wil jij graag een behandeling boeken bij Beauty’s 2B? Wij kijken graag met je mee naar je wensen en zullen je voorzien van passend advies waar nodig. Een afspraak kun je telefonisch inplannen, via het contactformlier of maak van onze speciale boekingsapp indien je direct een plekje in onze agenda wilt inplannen.

Heb je vragen over de behandelingen die Beauty’s 2B aanbiedt? Je mag ons alijd een berichtje via WhatsApp sturen en we zorgen ervoor dat je snel te woord wordt gestaan door 1 van onze beauty specialistes.

Beauty diensten

Acrylnagels

Acrylnagels van Beauty’s 2B kunnen tot wel vier weken blijven zitten! De acryl hecht zich zeer goed aan het nageloppervlak, waardoor ze het best blijven zitten van alle kunstnagels. Ook hebben wij Gellak en een nagelbijtarrangement.

Wimperextensions

Wij voeren verschillende behandelingen uit als het gaat om de wimpers. Met de Lash Volume Lift behandeling geef je je wimpers een stevige en mooie krul, die wel 6 tot 9 weken blijft zitten. Ook zetten wij wimpers One by One & wimpers Volume 2D-6D.

Wenkbrauwen

Geef je wenkbrauwen een mooie vorm met de Brow Lift. Met deze behandeling worden je haartjes allemaal in de juiste richting gelift en lijken je wenkbrauwen gelijk een stuk voller. Ook verven wij de wenkbrauwen met semi permanente henna verf.

(S) PMU

Semi permanente makeup, oftewel (S) PMU is een behandeling waarbij we de wenkbrauwen pigmenteren. Wij brengen pigment aan op de lederhuid. Hierdoor krijg je een heel natuurlijk resultaat en heb je 1,5 tot 2 jaar plezier van je perfecte wenkbrauwen.